Én kérek elnézést

"és az a jó autó még maradhat is"

A cikkben szereplő kutatás végkövetkeztetése, hogy azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, amelyben mindketten ugyanazt gondolják a nemi szerepekről, azért nem igazán rengették meg alapjaiban létező világunkat. Ahogy mondani szokták, hasonló hasonlónak örül. Így van ez a gyermeknevelési elvektől kezdve a politikai nézetekig. Ha ugyanazt gondoljuk a koszos zokni helyéről, az 1 vita mínusz.

A videó megnézése után késztetést éreztem, hogy védelmembe vegyem a férfiakat. Úgy értem, hogy a férfiak egy része azért viselkedik úgy ahogy, mert azt érzékelik, hogy a nők ezt várják el tőlük, mert azt kommunikálják feléjük, hogy ha nincs jó autód, és nem keresel sok pénzt, az ciki és férfiatlan.

Egyre több nő viszont azt gondolja, hogy az a kellemetlen, ha egy férfi szétstresszeli magát azon, ha egy nő gazdagabb, ne adj isten okos. És az, ha az összes nőt vissza akarja parancsolni a konyhába.

De ez egy halva született kísérlet, mert az összes már soha többé nem fog visszamenni. Viszont akinek ez a típusú nő nem tetszik, fog találni magának olyan nőt, aki a férj, otthonteremtés és a gyermeknevelés háromszög keretein belül találja meg azt, amiért érdemes létezni. Nem gúnyolódásképpen mondom, de egyelőre tele van velük a Facebook.

Update: ha a fészbukos dologban tévednék: 10 tipp középutasoknak